+34 666840178  contact@zabarcelona.com

Апартамент до Саграда Фамилия

Заинтересовани?

За повече информация и оглед, свържете се с нас

200 000 €
45 m²
2 спални
1ви етаж
Грасия-Sagrada Familia

Представяме ви апартамент с площ от 45 кв. м, разположен на първи етаж в квартал Грасия-Sagrada Familia. Този чудесен имот се отличава със своя уют и функционалност. Състои се от две спални, които предоставят простор и комфорт, идеални за семейство, двойка или индивидуални жители.

Локацията е един от ключовите активи на този апартамент. Намира се в район, който предлага бърз и удобен достъп до забележителности като Саграда Фамилия и други важни места в Барселона. Районът Грасия-Sagrada Familia се отличава с живописни улици, местни магазини, ресторанти и удобства, които допринасят за качествения начин на живот.

Апартаментът предлага функционално разпределение, което обхваща всички необходими помещения за удобен и практичен живот. Независимо дали търсите свой дом или инвестиционен обект, този имот предоставя много възможности.

Това е възможност да бъдете част от динамичния и живописен градски живот на Барселона, с лесен достъп до транспорт, развлечения и всичко, което градът може да предложи.

Shape
Shape

Ние ще помогнем за намирането на вашия имот

Разгледай още имоти

български брокер в Испания

Просторен апартамент в Торревиеха

Продава се апартамент в Торревиеха Светъл и просторен – усетете простора и светлината. Не изпускайте шанса да превърнете този апартамент във ваш дом! Свържете се

Read More »

Колко струват имотите в Барселона? 2024 г. анализ

Открийте актуалните цени на имотите в Барселона и околните градове за 2024 г. Вижте предимствата и недостатъците на различните райони и намерете идеалния дом за вас. Последвайте ни в социалните мрежи за първи новини за нови имоти. Свържете се с нас за безплатна консултация!

Read More »

Разгледайте разнообразните имоти в Барселона и се възползвайте от нашето съдействие през целия процес на закупуване. Екипът на “Имоти в Барселона” е на ваша страна, за да направи инвестицията в недвижими имоти лесна и успешна.