+34 666840178  contact@zabarcelona.com

(Продаден) Луксозен апартамент

Сподели статията на приятел

Share Post:

  • 610 000€
  • 2 спални
  • 2 бани
  • тераса
  • обзаведен
  • последен етаж
  • Квартал Eixample

Имаме удоволствието да обявим успешно приключена продажба на разкошен апартамент в емблематичния квартал Eixample. Този уникален апартамент се продаде за 610 000 евро и е великолепен пример за изисканост в недвижимите имоти.

С простор от 2 спални и 2 бани, този апартамент предлага невероятен комфорт и изключителен дизайн. Внимателно подбраните материали и дизайнът на интериора създават усещане за изящество и комфорт.

Особено интересно е, че собствениците на този апартамент показаха иновативен подход, като се съгласиха част от цената да бъде изплатена в биткойни. Това подчертава гъвкавостта и отвореността на техните инвестиционни стратегии.

Апартаментът разполага с уникална тераса, където новите собственици ще се наслаждават на невероятни гледки и спокойствие. Той е напълно обзаведен, като всяка детайлно подбрана мебел и аксесоар придават на пространството изтънченост и стил.

Разположен на последния етаж, този апартамент не само предлага уединение, но и превъзходни гледки над града. С успешната си продажба, той потвърждава високите стандарти на Eixample като един от най-елегантните райони за живеене в Барселона.

Ако търсите недвижим имот в или около Барселона, независимо дали става въпрос за луксозен апартамент или практичен жилищен комплекс, за инвестиция или за лично ползване, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите експерти са тук, за да ви помогнат да намерите най-подходящото решение за вашите нужди и предпочитания.

остани информиран

още статии

Колко струват имотите в Барселона? 2024 г. анализ

Открийте актуалните цени на имотите в Барселона и околните градове за 2024 г. Вижте предимствата и недостатъците на различните райони и намерете идеалния дом за вас. Последвайте ни в социалните мрежи за първи новини за нови имоти. Свържете се с нас за безплатна консултация!