+34 666840178  contact@zabarcelona.com

Апартамент Maragall

Заинтересовани?

За повече информация и оглед, свържете се с нас

198 000 €

3 спални

65 м²

Състои се от три спални, които осигуряват индивидуално пространство за отдих и интимност. Просторната обща зона включва хол и кухненски бокс, където можете да създадете своя уютен кът за семейни вечери или почивка след дълъг работен ден.

Цената на 198 000 евро прави този апартамент достъпен и атрактивен за потенциални инвеститори или бъдещи собственици. Това е възможност да придобиете жилище, което не само отговаря на вашите нужди, но и предоставя комфорт и качество.

Не пропускайте този шанс да станете собственик на този страхотен апартамент в зона Maragall и да се насладите на комбинацията от уют, практичност и удобство, предоставени от този страхотен имот.

Shape
Shape

Ние ще помогнем за намирането на вашия имот

Разгледай още имоти

български брокер в Испания

Просторен апартамент в Торревиеха

Продава се апартамент в Торревиеха Светъл и просторен – усетете простора и светлината. Не изпускайте шанса да превърнете този апартамент във ваш дом! Свържете се

Read More »

Колко струват имотите в Барселона? 2024 г. анализ

Открийте актуалните цени на имотите в Барселона и околните градове за 2024 г. Вижте предимствата и недостатъците на различните райони и намерете идеалния дом за вас. Последвайте ни в социалните мрежи за първи новини за нови имоти. Свържете се с нас за безплатна консултация!

Read More »

Разгледайте разнообразните имоти в Барселона и се възползвайте от нашето съдействие през целия процес на закупуване. Екипът на “Имоти в Барселона” е на ваша страна, за да направи инвестицията в недвижими имоти лесна и успешна.