+34 666840178  contact@zabarcelona.com

 Апартамент Грасия, Барселона

Заинтересовани?

За повече информация и оглед, свържете се с нас

  • 265 000 €
  • 62m²
  • 2 спални
  • Асансьор
  • Тераса

Прекрасен апартамент за продажба в живописния квартал Грасия в Барселона. С площ от 62 кв.м, този уютен дом предлага комфорт и функционалност. Включва две спални- 1 по-голяма външна и 1 по-малка индивидуална вътрешна. Асансьорът в сградата облекчава достъпа до всяко ниво.

Една от ключовите предимства на този апартамент е наличието на тераса, където можете да се наслаждавате на свеж въздух.

С непреходната локация в квартал Грасия, този апартамент предлага удобен достъп до местни магазини, ресторанти и обществен транспорт. На цена от 265 000 евро, това предложение е отлична възможност да притежавате свой собствен уютен кът в едно от най-живописните места в Барселона.

Shape
Shape

Ние ще помогнем за намирането на вашия имот

Разгледай още имоти

български брокер в Испания

Просторен апартамент в Торревиеха

Продава се апартамент в Торревиеха Светъл и просторен – усетете простора и светлината. Не изпускайте шанса да превърнете този апартамент във ваш дом! Свържете се

Read More »

Колко струват имотите в Барселона? 2024 г. анализ

Открийте актуалните цени на имотите в Барселона и околните градове за 2024 г. Вижте предимствата и недостатъците на различните райони и намерете идеалния дом за вас. Последвайте ни в социалните мрежи за първи новини за нови имоти. Свържете се с нас за безплатна консултация!

Read More »

Разгледайте разнообразните имоти в Барселона и се възползвайте от нашето съдействие през целия процес на закупуване. Екипът на “Имоти в Барселона” е на ваша страна, за да направи инвестицията в недвижими имоти лесна и успешна.