+34 666840178  contact@zabarcelona.com

Апартамент до Парк Сиутадела

Заинтересовани?

За повече информация и оглед, свържете се с нас

Апартамент с площ от 101 кв.м. в Барселона.

Прекрасна централна и спокойна локация.

  • 4 спални: 1 двойна и 3 единични.
  • 1 баня и 1 тоалетна.
  • Просторна тераса с изкуствена трева.
  • Изглед към планините Collserola и Tibidabo.
  • Пълно обзавеждане включено в цената.
  • Газово отопление и климатик.
  • Настилка от масивен паркет.
  • Сграда с асансьор и портиер.
  • Подходящ за хора с ограничена подвижност.
  • Цена с гараж 420 000 евро, без гараж 395 000 евро.
 
Уникална инвестиционна възможност в Барселона! Апартамент 101 кв.м, 4 стаи, обзаведен. Възможност за паркинг на цена 25 000 евро. Търсите ли готов апартамент за незабавно преместване в Барселона? Не търсете повече! Представяме ви този великолепен апартамент с площ от 101 квадратни метра, разположен в един от най-желаните райони на града. Този просторен апартамент разполага с 4 стаи (1 двойна и 3 самостоятелни), 1 баня и 1 тоалетна, предоставяйки ви всички пространство, от което се нуждаете, за да живеете комфортно. Има широка тераса с изкуствена трева, много светла и с невероятна гледка към планината Колсерола и Тибидабо. Най-доброто от всичко е, че се продава напълно обзаведен, което означава, че можете да влезете и да започнете да се наслаждавате на новия си дом, без да се притеснявате за покупката на мебели. Този апартамент разполага с характеристики, които го правят уникална инвестиционна възможност. Има газово отопление и климатик, което ви гарантира уютна атмосфера през всички сезони на годината. Освен това масивният паркетен под придава топлина и елегантност на всеки ъгъл на имота. Намира се на шестия етаж с асансьор, сградата разполага с портиер, осигурявайки ви сигурност и спокойствие, и е напълно подходяща за лица с намалена подвижност.

Shape
Shape

Ние ще помогнем за намирането на вашия имот

Разгледай още имоти

български брокер в Испания

Просторен апартамент в Торревиеха

Продава се апартамент в Торревиеха Светъл и просторен – усетете простора и светлината. Не изпускайте шанса да превърнете този апартамент във ваш дом! Свържете се

Read More »

Колко струват имотите в Барселона? 2024 г. анализ

Открийте актуалните цени на имотите в Барселона и околните градове за 2024 г. Вижте предимствата и недостатъците на различните райони и намерете идеалния дом за вас. Последвайте ни в социалните мрежи за първи новини за нови имоти. Свържете се с нас за безплатна консултация!

Read More »

Разгледайте разнообразните имоти в Барселона и се възползвайте от нашето съдействие през целия процес на закупуване. Екипът на “Имоти в Барселона” е на ваша страна, за да направи инвестицията в недвижими имоти лесна и успешна.