Полезна информация за имоти в Барселона

Открийте ценни ръководства и статии за недвижимите имоти в Барселона и Испания. Бъдете информирани за пазарните тенденции и съвети за успешни сделки.

Колко струват имотите в Барселона? 2024 г. анализ

Открийте актуалните цени на имотите в Барселона и околните градове за 2024 г. Вижте предимствата и недостатъците на различните райони и намерете идеалния дом за вас. Последвайте ни в социалните мрежи за първи новини за нови имоти. Свържете се с нас за безплатна консултация!

Прочети още »

Защо да закупя апартамент в Барселона?

Разберете защо да инвестирате в апартамент в Барселона. От централни райони до крайни квартали, градът предлага разнообразие, култура и инвестиционен потенциал. С “Имоти в Барселона” на ваша страна, гарантираме персонализирано съдействие през целия процес.

Прочети още »

Нов закон за жилищата в Испания (2023)

Открийте как новият закон за наеми в Испания променя имотния пазар в Барселона и предоставя по-голяма защита и стабилност както за наемателите, така и за собствениците на имоти. Реформата включва мерки за ограничаване на цените на наемите, въвеждане на натоварени зони и предоставяне на данъчни стимули за наемателите. Разберете как тези промени могат да ви възползват при търсене на жилище в тази уникална част на Испания.

Прочети още »