+34 666840178  contact@zabarcelona.com

Апартамент Guinardo

Заинтересовани?

За повече информация и оглед, свържете се с нас

Цена: 198 000 € | Площ: 65 м² | 2 спални + кабинет | 1 ви етаж

Представяме Ви уникален шанс да станете собственик на този имот на улица Маскаро. Този апартамент с площ от 65 кв.м ви предлага комфорт, стил и възможности за живеене в едно от най-желаните места в Барселона.

Със своите 2 спални и допълнителен кабинет, този апартамент е просторен и удобен за семейства и тези, които търсят допълнително пространство за работа или хобита. Разположен на първи етаж, вие ще се наслаждавате на лесен достъп и уютно усещане в дома си.

Цената от 198 000 евро представлява изгодна възможност да се възползвате от живота в този чудесен район на Барселона. В близост до удобства, транспорт и магазини, вие ще имате всичко необходимо на вашата врата.

Не изпускайте шанса да притежавате този дом с изключителен потенциал. Свържете се с нас, за да научите повече и да организираме оглед. Вашият нов начин на живот в Барселона ви очаква!

Shape
Shape

Ние ще помогнем за намирането на вашия имот

Разгледай още имоти

български брокер в Испания

Просторен апартамент в Торревиеха

Продава се апартамент в Торревиеха Светъл и просторен – усетете простора и светлината. Не изпускайте шанса да превърнете този апартамент във ваш дом! Свържете се

Read More »

Колко струват имотите в Барселона? 2024 г. анализ

Открийте актуалните цени на имотите в Барселона и околните градове за 2024 г. Вижте предимствата и недостатъците на различните райони и намерете идеалния дом за вас. Последвайте ни в социалните мрежи за първи новини за нови имоти. Свържете се с нас за безплатна консултация!

Read More »

Разгледайте разнообразните имоти в Барселона и се възползвайте от нашето съдействие през целия процес на закупуване. Екипът на “Имоти в Барселона” е на ваша страна, за да направи инвестицията в недвижими имоти лесна и успешна.