+34 666840178  contact@zabarcelona.com

Луксозен апартамент Сантс

Заинтересовани?

За повече информация и оглед, свържете се с нас

Sants 110m²

575 000 €

2 спални 3 бани

Басейн

Градина

Рaзкошен Дом в Квартал Сантс – 2 Спални, 3 Бани, Басейн и Градина

Представяме ви изключителна възможност да станете собственик на този уникален дом в квартал Сантс, Барселона. С площ от 110 кв.м и обща цена от 575 000 евро, този имот предлага всичко, от което се нуждаете за комфортен и стилен живот.

Със своите 2 спални и 3 бани, вие ще имате достатъчно пространство за себе си и за гостите ви. Стилната и модерна архитектура съчетава се перфектно със съвременния комфорт, за да създаде уютно убежище за вас и вашето семейство.

Но предимствата на този дом не свършват тук. Насладете се на релаксиращите дни си в споделен басейн на покрива, който се превръща в идеалното място за почивка след дълъг ден. Градината добавя допълнително пространство за отдих и възможност за открити събирания и развлечения.

Разположен в квартал Сантс, вие ще имате достъп до обилност от удобства, ресторанти и магазини, които ще направят ежедневието ви по-лесно и забавно. Всичко това в рамките на красив и спокоен район.

Този дом представлява перфектната комбинация от стил, удобство и разкош, които се сливат заедно, за да ви предложат мечтания дом в Барселона. Не пропускайте възможността да го направите свой. Свържете се с нас, за да получите повече информация и да организираме оглед. Вашият нов начин на живот в Сантс ви очаква!

Shape
Shape

Ние ще помогнем за намирането на вашия имот

Разгледай още имоти

български брокер в Испания

Просторен апартамент в Торревиеха

Продава се апартамент в Торревиеха Светъл и просторен – усетете простора и светлината. Не изпускайте шанса да превърнете този апартамент във ваш дом! Свържете се

Read More »

Колко струват имотите в Барселона? 2024 г. анализ

Открийте актуалните цени на имотите в Барселона и околните градове за 2024 г. Вижте предимствата и недостатъците на различните райони и намерете идеалния дом за вас. Последвайте ни в социалните мрежи за първи новини за нови имоти. Свържете се с нас за безплатна консултация!

Read More »

Разгледайте разнообразните имоти в Барселона и се възползвайте от нашето съдействие през целия процес на закупуване. Екипът на “Имоти в Барселона” е на ваша страна, за да направи инвестицията в недвижими имоти лесна и успешна.