+34 666840178  contact@zabarcelona.com

Апартамент в Sant Gervasi

Заинтересовани?

За повече информация и оглед, свържете се с нас

598 000 €

Луксозен апартамент със 110 м² ,

тераса,

2 спални,

1 баня,

басейн

Sant Gervaisi

Представяме ви уникална възможност за луксозен в привилегирован квартал Барселона. Този апартамент с площ от 110 м² се отличава с модерен дизайн и изискан стил. Включва две просторни спални, където може да се насладите на уют и комфорт. Просторната тераса добавя елемент на релакс и създава идеалното място за забавления на открито.

Освен стилния интериор, имате достъп и до басейн на покрива, където да се освежите и релаксирате през топлите дни. Този апартамент предлага не само удобство, но и възможност за изживяване на луксозен начин на живот. Разположен в квартал Сант Герваси, вие ще имате бърз достъп до магазини, ресторанти и градски атракции. Цената от 598 000 евро е инвестиция в вашето бъдеще благополучие и стил.

Shape
Shape

Ние ще помогнем за намирането на вашия имот

Разгледай още имоти

български брокер в Испания

Просторен апартамент в Торревиеха

Продава се апартамент в Торревиеха Светъл и просторен – усетете простора и светлината. Не изпускайте шанса да превърнете този апартамент във ваш дом! Свържете се

Read More »

Колко струват имотите в Барселона? 2024 г. анализ

Открийте актуалните цени на имотите в Барселона и околните градове за 2024 г. Вижте предимствата и недостатъците на различните райони и намерете идеалния дом за вас. Последвайте ни в социалните мрежи за първи новини за нови имоти. Свържете се с нас за безплатна консултация!

Read More »

Разгледайте разнообразните имоти в Барселона и се възползвайте от нашето съдействие през целия процес на закупуване. Екипът на “Имоти в Барселона” е на ваша страна, за да направи инвестицията в недвижими имоти лесна и успешна.