+34 666840178  contact@zabarcelona.com

Апартамент Грасия 3 спални

Заинтересовани?

За повече информация и оглед, свържете се с нас

199 000 €

71 кв.м

3 спални

1 етаж

тераса

опция за гараж +16 000€

71 кв. метра апартамент, от които 64 кв. метра са използваема площ, в сграда без асансьор. Намира се на първи етаж, но е на втори реален етаж. Дневната е с излаз към малка улица и има тераса от 4 кв. метра с изглед към Тибидабо. Изложение на севозапад, слънце следобед. Разполага с 3 спални – 1 двойна с изглед към улицата и 2 единични с изглед към вътрешен двор. Кухнята е в добро състояние и има изход към галерия. Банята е оборудвана с душ кабина. Вътрешната дограма е от дърво, а външната – от алуминий. Подовата настилка е теракот, отоплението е с радиатори и индивидуален газов котел. Опционално може да се закупи паркомясто за 16 000 евро в съседната сграда. Сградата е построена през 1979 г. Апартаментът се продава в състоянието, в което се вижда на снимките, с изключение на дивана в дневната, хладилника и леглото с двойно легло. Добра комуникация с автобуси и метро L5 El Coll La Teixonera, само на 2 минути пеша.

Shape
Shape

Ние ще помогнем за намирането на вашия имот

Разгледай още имоти

български брокер в Испания

Просторен апартамент в Торревиеха

Продава се апартамент в Торревиеха Светъл и просторен – усетете простора и светлината. Не изпускайте шанса да превърнете този апартамент във ваш дом! Свържете се

Read More »

Колко струват имотите в Барселона? 2024 г. анализ

Открийте актуалните цени на имотите в Барселона и околните градове за 2024 г. Вижте предимствата и недостатъците на различните райони и намерете идеалния дом за вас. Последвайте ни в социалните мрежи за първи новини за нови имоти. Свържете се с нас за безплатна консултация!

Read More »

Разгледайте разнообразните имоти в Барселона и се възползвайте от нашето съдействие през целия процес на закупуване. Екипът на “Имоти в Барселона” е на ваша страна, за да направи инвестицията в недвижими имоти лесна и успешна.